Menu

Treasure

Ingredienser:
  • Beger Dorico liten
  • Nic Sjokoladelinser
  • Sjokoladeis
  • Nic Sjokoladetopping
  • Jordbæris
  • Nic Jordbærtopping
  • Vaniljeis
  • Nic Karamelltopping
  • Daimstrøssel

Antall porsjoner: 1
  1. Dekk bunnen av begeret med sjokoladelinser
  2. Legg et tett lag med sjokoladeis over sjokoladelinsene
  3. Ringle sjokoladetopping over sjokoladeisen
  4. Legg et tett lag med jordbæris over sjokoladeisen og toppingen
  5. Ringle over Jordbærtopping
  6. Legg en kule vaniljeis over Jordbærtoppingen
  7. Ringle karamelltopping over vaniljeisen og topp med daimstrøssel.
kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS