Menu

All Inclusive

Sjokolade, minimarshmallows, sjokoladetopping og mandelkrokant.

Ingredienser:
  • Sundae Tulip dessertglass
  • 3 Kuler is
  • Nic Sjokoladetopping
  • Nic Minimarsmallows
  • Nic Mandelkrokan
  • Skokolade kjeksruller
  1. Legg  minimarsmallows i bunnen av glasset.
  2. Legg på tre kuler is og hell Nic Sjokolaetopping på iskremen.
  3. Strø Nic Minimarshmallows og Nic Mandelkrokant over iskremen.
  4. Dekorér med en NIC Sjokolade kjeksrull og sorbetskje.
Antall porsjoner: 1
kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS