Menu

Frozen Icecream


Ingredienser:

 

  •  1 Valgfri asjett
  •  3-4 Kuler kuleis
  • Nic Hard Chocolate
  • Fersk frukt
  • Sitronmelisse
  • Silikonformer
  1. Fyll formene med forskjellige smaker av kuleis. Legg i fryser og la stivne.
  2. Ringle Hard Chocolate på et bakepapir og la stivne i fryser.
  3. Lag en fin dekorasjon av de stivnede iskubene på asjetten. Topp med den stivnede sjokoladen.
  4. Avslutt med sjokoladetopping, ferske bær och Sitronmelisse. 
Antall porsjoner: 1
kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS