Menu

Iskuler med sjokolade

Lag en dekorativ dessert

Ingredienser:
  • Bananasplittskål
  • 4 Kuler is
  • Nic Hvit Sjokoladetopping
  • Nic Dyppsjokolade
  • Tannpirker
  • Friske Jordbær
  1. Bruk tannpirkeren til å dyppe små iskuler ned i den varme dyppmassen i 1-2 sek.
  2. Legg de dyppede iskulene i skålen for å stivne.
  3. Fest jordbær i iskulene med hjelp av tannpirkeren.
  4. Avslutt med NIC Hvit Sjokoladetopping.
Antall porsjoner: 1
kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2019
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS