Menu
Her er du: / /

5 Enkle trinn

SLIK GJØR DU DET:

  1. Du starter med å lage en grunnblanding. Det finnes en varm og en kald variant – den varme må pasteuriseres.
  2. Så smaksetter du blandingen med en pasta– her er det mange smaker å velge mellom.
  3. Massen helles deretter i en isfryser/maskin, og når iskremen er ferdig tømmes den ut i en isbeholder.
  4. Nå er tiden kommet til å dekorere din egen gelato! Bruk variegati/topping, nøtter, frukt og bær.Husk: jo mer innbydende isdisken din er, jo mer selger du!
  5. Helt til slutt skal iskremen fryses ytterligere for å stabilisere råvarene. Nå er gelatoen klar til servering!
Gelato
kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2020
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS