Menu
Her er du:

Nic(e) buisness

Kanskje du allerede har oppdaget at strøssel og toppinger er en rask ogenkel måte å tjene penger på? Gjennom å stille åpne spørsmål til kunden – «hvilket strøssel ønsker du?»- skaper du lett mersalg. Nedenfor f inner du noen tips til hvordan du kan tjene mer, og samtidiggi kunden en enda bedre iskremopplevelse.

intoppNO.jpg

TOPPING

Ikke overdoser! Ca 20 gram topping perservering holder. For mye topping gjør atisen forsvinner og marginene blir mindre. De kundene som ønsker ekstra topping kan spørre om det.

Server iskremen i en stor iskjeks! Et tips kan være å bruke en litt større iskjeks. Det gjør det lettere å fange opp toppingen, og unngå søl.

Tilby storselgere og nyheter! Sjokolade, jordbær, karamell og noisette er storselgere, men det er også viktig å vise et bredere utvalg. Årets nyheter er alltid forlokkende.

Varm topping! Forleng sesongen med varm topping. Vi har praktiske varmere i sortimentet.inStroNO.jpg

STRØSSEL

Still åpne spørsmål! Spør alltid «hvilketstrøssel vil du ha?» isteden for å spørre «vil du ha strøssel?».

Ikke overdoser! Det er nok med ca 20 gram strøssel per servering. Få kontrollpå posjonene med vår strøsselskje! Enstrøken skje gir ca 10 gram strøssel.

Bilder selger! Vi spiser med øynene, tenk derfor over hvordan du presentereriskrem i din isbar. Vi kan hjelpe med bilderpå enkle serveringer og ferdige menyer.

Vis tilbudet ditt på disken! Med våre eksponeringsstativ presentererdu sortimentet på en fin måte.


*Prisene i eksemplene er gjennomsnittspris basert på listepriser.
Inntjeningvil variere avhengig av hvilke typer strøssel du tilbyr dine kunder.
Alle priser er ex moms.


kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS