Menu
Her er du: /

Konsern

Nimatopaal AB, Candeco Confektyr AB og Frima Vafler A/S er datterselskap til norske Idun Industri A/S. Alle selskapene har eksporterer til Europa. OY Roberts er en agent og distributør av Nic produkter i Finland.

thecompany.jpg

Nimatopaal har vært del av Idun-gruppen siden 2005. I gjennom tre tiår har selskapet hatt som forretningsidé å forsyne markedet med et komplett utvalg av iskremtilbehør. Blant selskapene i Nic-gruppen har Nimatopaal ansvar for det svenske og norske markedet. Hovedkontor og sentrallager ligger i Sverige. Dagens organisasjon har elleve fastansatte, samt ekstra ressurser under høysesong.

Idun Industri leverer ingredienser til bakerier, konditorier og næringsmiddelindustri. Selskapet tilbyr også et bredt utvalg av produkter for iskremindustrien. Til dagligvarehandelen selger Idun blant annet fersk og tørr gjær og marsipan. Idun Industri har gjennom oppkjøp i Sverige og Danmark etablert en ledende markedsposisjon i Norden, innenfor tilbehør til iskremutsalg.

Candeco Confektyr ligger i Sverige og produserer strøssel til både Nic og industrielle kunder. Utover strøssel til iskrem har Candeco et bredt utvalg av tørre, søte ingredienser til bakerier og sukkervareprodusenter.

Frima Vafler er ansvarlig for iskremtilbhør til det danske markedet, samt for produksjon og sourcing av iskjeks. Frima har et datterselskap i Sverige, JB-Våfflan i Strömsund, som produserer iskjeks.

Orkla Food Ingredients (OFI) er den ledende aktøren innenfor bakeingredienser i Norden, og er blant de fem ledende aktørene i Europa. OFI bestod i 2009 av 29 selskaper i 15 land og er i stadig utvikling. Det største kundesegmentet er bakerier og konditorier. Andre viktige kundesegmenter er bakeriindustri, dagligvarehandelen og food service (HORECA).

Orkla har et virksomheter innenfor merkevarer, aluminiumløsninger, fornybar energi, materialer og finansielle investeringer. Konsernets omsetning er på ca. 66 milliarder kroner og har ca. 30 000 ansatte. Orkla er til stede i mer enn 40 land.

kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78671 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2022
Design by Nimatopaal AB
Managed by Empori CMS