Menu

Fabbri – lag din egen gelato!

fabbriice.jpg


Nå kan du kjøpe Fabbris kvalitetsråvarer til iskremproduksjon direkte fra oss. Vi hjelper deg ved oppstart – ta kontakt for mer informasjon! !



 ARTIKKEL NR:  PRODUKT VEKT:   PRODUKTBESKRIVELSE:
 GELATO PULVERBAS  
65-102  Nevepann 50 C varm
 2,5 Hvit base til pasteurisering
65-103  Nevepann 50 F kald
 2,5 Hvit base til kald iskrembas
65-104  Neverpann 100 C/F  2,5 Hvit base til kald iskrembase
65-106  Neutral 5 cream  1,0 Stabilisator til hvit/gul base som skal pasteuriseres
SORBET, PULVER OG STABILASATORER
65-101
 Nevefrutta  2,5 Frukt sorbet base standard
65-105
 Neutral 5 frutti  1,0 Sorbet base special
65-111 Växt fiber/integrator
 1,0 Gi en bedre struktur til sorbet/iskrembasen Dosering 20–25 g/kg basis
65-112
 Jilk  5,0 Helvegetabilisk emulgator, mykner til sorbet
65-109
 Lemon L  1,0 Sitronsorbetpulver
SMAKPULVER
65-107 Yogofull piu  1,1  Cheesecake makuaine
65-108 Yoghurt  1,0  Jogurtti makuaine, lisätään valkoiseen baseen
65-110 Cheesecake
 1,0 Ostekakesmak brukes til hvit base
65-341 Mascarpone  1,0 Mascarponesmak brukes til hvit base
 SOFTISPULVER
65-337
Supersoft vanilla
1,5 Softisbase med smak av vanilje
65-113 Supersoft yoghurt  1,5 Yoghurt softisbase, blandes med 7 l vann + 1 kg sukker
VARIEGATI OG CROCKOLOSI
65-207 Amarena Kirsebær
4,5 Kirsebærsaus
65-328 Amarena Kirsebæ 1,3
Kirsebær til dekorasjon
65-202 Crockolosi CioccbiancoC 4,2 Hvit sjokoladesaus med biter av marengs og hasselnøtter
65-210 Crokmandel/honning
Bringebær
3,8 Honningsaus med biter av mandler/”Toblerone smak"
65-201 Crockolosi Crokkobiscot 3,9 Sjokoladesaus med biter av kjeks
65-204 Bringebær 4,5 Bringebærsaus
65-205 Jordbær 4,3 Jordbærsaus
65-340 Karamellisert Fiken 4,5
Fikensaus med karamelliserte biter av fiken
65-213 Mango 4,5 Mangosaus
65-214 Mou Kola 4,5
Mango
Melkesjokolade – karamell
65-218 Mørk sjokolade 3,9 Mørk sjokoladesaus
65-216 Fabbri Nuty 4,2
Nutella nøttesaus/Delipasta smak
65-339 Fabbri Nutty Nero/svart kake 1,0 Mørk kakesaus ”oreo”
65-209 Pasjonsfrukt
4,5 Pasjonsfruktsaus med kjerner
65-219 Fersken
4,5
Ferskensaus med biter av fersken
65-217 Salt karamell
4,5
Salt karamell med biter av karamell
65-203 Biscotti-cookies
4,3 Sjokoladesaus med biter av kake
65-338 Topping Wafer hasselnøtt
3,5
Hasselnøttsaus med biter av kjeks
DELIPASTE
65-301
Banan
1,5  
65-302
Blåbær 1,5
 
65-303
Kokosnøtt
1,5
 
65-304
Eple 1,5
 
65-305
Melon 1,5
 
65-306
Ananas
1,5
 
65-307
Bringebær
1,5
 
65-308
Jordbær 1,5
 
65-309
Skogsbær
1,5
Jordbær,bringebær, blåbær, solbær & kirsebær
65-311 Fersken 1,5  
65-312 Valnøtt
4,0  
65-313 Mango
1,5  
65-314 Passion
1,5  
65-315 Crockantella
3,3 Mørk stracciatella
65-316
Amaretto
 1,3 Madelsmak
65-317
Karamell  1,5  
65-318
Sjokolade
 4,1  
65-319
Lakris
 1,5 Søtlakrissmak
65-320
Rom og rosiner
 1,5  
65-321
Mint  1,5  
65-322
Pistasj
 4,1 Pistasj med smak av mandler 
65-2332
Stracciatella
 3,8 Italiensk mørk sjokolade til stracciatella
65-324
Hvit sjokolade
 4,1
65-325
Appelsin
 1,5  
65-326
Vanilje
 1,5  
65-327
Hasselnøtt
 3,5  
65-328
Amarena Kirsebær
 1,5 Villkirsebærsmak
65-329
Biscotti-cookies
 1,5 Smak av kake
65-330
Pannacotta
 1,5 Melk/karamellsmak
65-331
Cappuccino
 1,4 Kaffesmak
65-332
Pistasj 100%
 1,0 100% ren pistasj smak
65-333
Kiwi
 1,5  
65-334
Azzuro Smurf
 1,4 Blå smurf farge/smak
65-335
Vanilje bourbon
 1,5 Ekstra fin Bourben vaniljesmak
65-336
Lemon paste  1,5 Sitron
65-341
Wafer
 3,2  Kjeks-hasselnøttesmak
65-342
Rosa bubblegum  4,5  Rosa bibblegum farge/smak







ARTIKEL NR: PRODUKT: VEKT:
PRODUKTBESKRIVELSE
GELATO, PULVERBASE OG STABILISATORER 65-102 Nevepann 50  C varm 2,5 Hvit base til pasteurisering 65-103 Nevepann 50 F Kald 2,5 Hvit base til kald iskrembase 65-104 Nevepann 100 C/F 2,5 Hvit base til varm/kald iskremebase 65-106 Neutral 5 cream 1 Stabilisator till krembasert is GELATO, VEGETABILISK PULVERBASE 65-099 Nevenpann Bellpanna 100 C/F 2,5 En universell base som kan brukes for både melk og vegetabilsk melk 65-098 Nevenpann Bellpanna 50 C/F 2,5 En universell base som kan brukes for både melk og vegetabilsk melk SORBET, PULVERBASE OG STABILISATORER 65-101 Nevefrutta 2,5 Frukt sorbet, melkefri standard base 65-100 Morbifrutta 1 Frukt sorbet, melkefri og glutenfri base 65-105 Neutral 5 fruti 1 Stabilisator till frukt basert iskrem (sorbet) 65-111 Integratore 1 Plante fiber/intergrator, gir en bedre stuktur til sorbet/iskrembasen 65-112 Jilk 5 Helvegetabilisk emulgator, mykner til sorbet SMAKS – OG DESSERTPULVER 65-108 Yoghurt 1 Yoghurt smak (brukes til hvit base) 65-109 Lemon 1 Sitronsorbetpulver, smaksetning (brukes til sorbet base) 65-110 Cheesecake 1 Ostekakesmak (brukes til hvit base) 65-341 Mascarpone 1 Mascarponesmak (brukes til hvit base) 65-343 Crema fredda caffe 1 Pulver for kalde, kremet desserter 65-344 Pannamousse 1 Pannamousse 65-346 Mascarpiu 1 Pulver for dessert, gelato og semifreddo 65-347 Selen 1,25 Bas for gelatodesserter som mousse, semifreddo, espressino freddo SOFTISPULVER 65-113 Supersoft yoghurt 1,5 Yoghurt softisbase, blandes med 7 l vann + 1 kg sukker 65-337 Supersoft vanilla 1,5 Softisbase med smak av vanilje Delipaste – smaktilsetning          DELIPASTE 65-301 Banan 1,5 Banansmak  65-302 Blåbær 1,5 Blåbærsmak 65-303 Kokosnøtt 1,5 Kokosnøttsmak 65-304 Eple 1,5 Eplesmak 65-305 Melon 1,5 Melonsmak 65-306 Ananas 1,5 Ananassmak 65-307 Bringebær 1,5 Bringebærsmak 65-308 Jordbær 1,5 Jordbærsmak 65-309 Skogsbær 1,5 Jordbær,bringebær, blåbær, solbær & kirsebær 65-310 Tiramisu 1,25 Tiramisusmak 65-311 Fersken 1,5 Ferskensmak 65-312 Valnøtt 4 Valnøttsmak 65-313 Mango 1,5 Mangosmak 65-314 Passion 1,5 Passionsmak 65-315 Crockantella 3,3 Mørk stracciatella 65-316 Amaretto 1,3 Mandelsmak 65-317 Karamell 1,5 Karamellsmak 65-318 Sjokolade 4,1 Sjokoladesmak 65-319 Lakris 1,5 Søtlakrissmak 65-320 Rom og rosiner 1,5 Rom og rosinersmak 65-321 Mint 1,5 Mintsmak 65-322 Pistasj 4,1 Pistasj med smak av mandler 65-323 Stracciatella 3,8 Italiensk mørk sjokolade til stracciatella 65-324 Hvit sjokolade 4,1 Hvit sjokoladesmak  65-325 Appelsin 1,5 Appelsinsmak 65-326 Vanilje 1,5 Vaniljesmak 65-327 Hasselnøtt 3,5 Hasselnøttsmak 65-328 Amarena Kirsebær 1,5 Villkirsebærsmak 65-329 Biscotti-cookies 1,5 Smak av kake 65-330 Pannacotta 1,5 Melk/karamellsmak 65-331 Cappuccino 1,4 Kaffesmak 65-332 Pistasj 100 % 1 100 % ren pistasj smak 65-333 Kiwi 1,5 Kiwismak 65-334 Azzuro Smurf 1,4 Blå smurf farge/smak 65-335 Vanilje bourbon 1,5 Ekstra fin Bourben vaniljesmak 65-336 Lemon paste 1,5 Sitronsmak 65-342 Rosa bubblegum 4,5 Rosa bubblegum farge/smak 65-348 Wafer 3,2 Kjeks-hasselnøttesmak 65-349 Honning Bipollen 1,4 Honning bipollensmak 65-350 Millefoglie 1,5 Millefogliesmak/Tusenblad 65-351 Solbær 1,5 Solbærsmak Variegati og Crockolosi – sauser til dekorasjon og smak VARIEGATI OG CROCKOLOSI 65-201 Crockolosi Crokkobiscot 3,9 Sjokoladesaus med biter av kjeks 65-202 Crockolosi Cioccbianco 4,2 Hvit sjokoladesaus med biter av marengs og hasselnøtter 65-203 Biscotti-cookies 4,3 Sjokoladesaus med biter av kake 65-204 Bringebær 4,5 Bringebærsaus 65-205 Jordbær 4,3 Jordbærsaus 65-207 Amarena Kirsebær 4,5 Kirsebærsaus 65-209 Pasjonsfrukt 4,5 Pasjonsfruktsaus med kjerner 65-210 Crokmandel/honning 3,8 Honningsaus med biter av mandler/”Toblerone smak” 65-213 Mango 4,5 Mangosaus 65-214 Mou Kola 4,5 Melkesjokolade – karamell 65-215 Amarena Kirsebær 1,25 Kirsebær til dekorasjon 65-216 Fabbri Nuty 4,2 Nutella nøttesaus/Delipaste smak 65-217 Salt karamell 4,5 Salt karamell saus 65-218 Mørk sjokolade 3,9 Mørk sjokoladesaus 65-219 Fersken 4,5 Ferskensaus med biter av fersken 65-338 Topping Wafer hasselnøtt 3,5 Hasselnøttsaus med biter av kjeks 65-339 Fabbri Nutty Nero/svart kake 1 Mørk kakesaus ”oreo” 65-340 Karamellisert Fiken 4,5 Fikensaus med karamelliserte biter av fiken 65-352 Lemon cookie  3,8 Sitron saus med biter av kake
Nyhetsbrev

kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78051 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2017
Design by Nimatopaal AB
Managed by Cavagent CMS