Menu

Fabbri – lag din egen gelato!

fabbriice.jpg


Nå kan du kjøpe Fabbris kvalitetsråvarer til iskremproduksjon direkte fra oss. Vi hjelper deg ved oppstart – ta kontakt for mer informasjon! !



 ARTIKKEL NR:  PRODUKT VEKT:   PRODUKTBESKRIVELSE:
 GELATO PULVERBAS  
65-102  Nevepann 50 C varm
 2,5 Hvit base til pasteurisering
65-103  Nevepann 50 F kald
 2,5 Hvit base til kald iskrembas
65-104  Neverpann 100 C/F  2,5 Hvit base til kald iskrembase
65-106  Neutral 5 cream  1,0 Stabilisator til hvit/gul base som skal pasteuriseres
SORBET, PULVER OG STABILASATORER
65-101
 Nevefrutta  2,5 Frukt sorbet base standard
65-105
 Neutral 5 frutti  1,0 Sorbet base special
65-111 Växt fiber/integrator
 1,0 Gi en bedre struktur til sorbet/iskrembasen Dosering 20–25 g/kg basis
65-112
 Jilk  5,0 Helvegetabilisk emulgator, mykner til sorbet
65-109
 Lemon L  1,0 Sitronsorbetpulver
SMAKPULVER
65-107 Yogofull piu  1,1  Cheesecake makuaine
65-108 Yoghurt  1,0  Jogurtti makuaine, lisätään valkoiseen baseen
65-110 Cheesecake
 1,0 Ostekakesmak brukes til hvit base
65-341 Mascarpone  1,0 Mascarponesmak brukes til hvit base
 SOFTISPULVER
65-337
Supersoft vanilla
1,5 Softisbase med smak av vanilje
65-113 Supersoft yoghurt  1,5 Yoghurt softisbase, blandes med 7 l vann + 1 kg sukker
VARIEGATI OG CROCKOLOSI
65-207 Amarena Kirsebær
4,5 Kirsebærsaus
65-328 Amarena Kirsebæ 1,3
Kirsebær til dekorasjon
65-202 Crockolosi CioccbiancoC 4,2 Hvit sjokoladesaus med biter av marengs og hasselnøtter
65-210 Crokmandel/honning
Bringebær
3,8 Honningsaus med biter av mandler/”Toblerone smak"
65-201 Crockolosi Crokkobiscot 3,9 Sjokoladesaus med biter av kjeks
65-204 Bringebær 4,5 Bringebærsaus
65-205 Jordbær 4,3 Jordbærsaus
65-340 Karamellisert Fiken 4,5
Fikensaus med karamelliserte biter av fiken
65-213 Mango 4,5 Mangosaus
65-214 Mou Kola 4,5
Mango
Melkesjokolade – karamell
65-218 Mørk sjokolade 3,9 Mørk sjokoladesaus
65-216 Fabbri Nuty 4,2
Nutella nøttesaus/Delipasta smak
65-339 Fabbri Nutty Nero/svart kake 1,0 Mørk kakesaus ”oreo”
65-209 Pasjonsfrukt
4,5 Pasjonsfruktsaus med kjerner
65-219 Fersken
4,5
Ferskensaus med biter av fersken
65-217 Salt karamell
4,5
Salt karamell med biter av karamell
65-203 Biscotti-cookies
4,3 Sjokoladesaus med biter av kake
65-338 Topping Wafer hasselnøtt
3,5
Hasselnøttsaus med biter av kjeks
DELIPASTE
65-301
Banan
1,5  
65-302
Blåbær 1,5
 
65-303
Kokosnøtt
1,5
 
65-304
Eple 1,5
 
65-305
Melon 1,5
 
65-306
Ananas
1,5
 
65-307
Bringebær
1,5
 
65-308
Jordbær 1,5
 
65-309
Skogsbær
1,5
Jordbær,bringebær, blåbær, solbær & kirsebær
65-311 Fersken 1,5  
65-312 Valnøtt
4,0  
65-313 Mango
1,5  
65-314 Passion
1,5  
65-315 Crockantella
3,3 Mørk stracciatella
65-316
Amaretto
 1,3 Madelsmak
65-317
Karamell  1,5  
65-318
Sjokolade
 4,1  
65-319
Lakris
 1,5 Søtlakrissmak
65-320
Rom og rosiner
 1,5  
65-321
Mint  1,5  
65-322
Pistasj
 4,1 Pistasj med smak av mandler 
65-2332
Stracciatella
 3,8 Italiensk mørk sjokolade til stracciatella
65-324
Hvit sjokolade
 4,1
65-325
Appelsin
 1,5  
65-326
Vanilje
 1,5  
65-327
Hasselnøtt
 3,5  
65-328
Amarena Kirsebær
 1,5 Villkirsebærsmak
65-329
Biscotti-cookies
 1,5 Smak av kake
65-330
Pannacotta
 1,5 Melk/karamellsmak
65-331
Cappuccino
 1,4 Kaffesmak
65-332
Pistasj 100%
 1,0 100% ren pistasj smak
65-333
Kiwi
 1,5  
65-334
Azzuro Smurf
 1,4 Blå smurf farge/smak
65-335
Vanilje bourbon
 1,5 Ekstra fin Bourben vaniljesmak
65-336
Lemon paste  1,5 Sitron
65-341
Wafer
 3,2  Kjeks-hasselnøttesmak
65-342
Rosa bubblegum  4,5  Rosa bibblegum farge/smak


Nyhetsbrev

kontakt oss

Nimatopaal AB
Storbyvägen 7
SE-78051 Dala-Järna
+46 281 59 49 00
info@nimatopaal.com
cus.jpg

Nimatopaal AB © 2017
Design by Nimatopaal AB
Managed by Cavagent CMS