Ananas-gelato med pasjonsfrukt-variegato



Hvit base:

  • 1030 gram melk

  • 160 gram fløte

  • 210 gram sukrose (art. nr. 47001)

  • 50 gram skummetmelkpulver (art. nr. 12040)

  • 50 gram Fabbri Belpanna base 50 (art. nr. 410038)

Du trenger også

  • 100 gram Fabbri delipaste ananas (art. nr. 410050)

  • Fabbri pasjonsfrukt variegato, valgfri mengde (art. nr. 410043)


Slik går du frem:


Lag hvit base slik du vanligvis lager den.


Vi anbefaler å gi den hvite basen minst 12 timers modningstid før den brukes.


Tilsett ananas-pasta.


Lag gelato i din batchfryser/gelatomaskin.


Ringle pasjonsfrukt-variegato mellom lagene eller kun på toppen av gelatoen.


TIPS: Det står beskrevet anbefalt mengde pasta per kilo hvit base på boksen. Men ønsker du svakere eller sterkere smak er det bare å justere mengden til du finner ditt foretrukne blandingsforhold

2 visninger

Relaterte innlegg

Se alle