Hva med en hvitvinsorbet som aperitif før maifesten, en sjampanjesorbet til kickoff-møtet eller en vodkagelato som hvilerett? Sprit opp gelato-menyen med dine egne festfavoritter.
Her er noen av våre beste oppskrifter:
Ølsorbet
150g Base Divina MEC3
180 g sukker
700 g øl
300 g vann
Hvitvinsorbet
150g Base Divina MEC3
150 g sukker
600 g hvitvin (Bruk gjerne prosecco, cava eller sjampanje i stedet)
400 g vann
Rødvinsorbet
150g Base Divina MEC3
150 g sukker
500 g rødvin
500 g vann
Brennevinsorbet
150g Base Divina MEC3
170 g sukker
200 g brennevin
800 g vann
La deg inspirere og føl deg fri til å eksperimentere.
Finner du opp en god oppskrift så vil vi veldig gjerne få høre om den. Du behøver ikke dele noen hemmeligheter, men send oss gjerne et lekkert bilde av kreasjonen din, og en kort beskrivelse av hva vi ser i bildet. Send det til oss på gelatojentene@nicice.no, så kan vi dele det med verden i nyhetsbrevet vårt eller på Instagram.
Får vi se en Irish Coffee-gelato med karamell eller en gelato på Bailey’s med sjokolade-variegato, mon tro? Eller kanskje du klarer å gjenskape den perfekte mojito i sorbet-form?
Comments