Gelato betyr iskrem

Oppdatert: 16. mar.

Gelato er opprinnelig fra Italia og er en kremaktig og velsmakende variasjon av iskrem.

Det er vanligvis basert på melk eller vann, noe som gir et lavere fettinnhold enn tradisjonell iskrem.

Gelato inneholder også mye mindre viskøs luft fordi den beveger seg sakte under frysing. Derfor vil gelatoen føles mer kompakt og kan serveres i litt mindre mengde, men likevel gi samme tilfredshet. Og fordi gelato serveres mindre kald enn vanlig iskrem, blir smaksopplevelsen rikere og større.


Hvorfor lage din egen gelato?

  1. Det er en fantastisk god og fargeglad invitasjon!

  2. Kundene setter pris på de hjemmelagde isproduktene!

  3. Du kan fortelle kundene hva isen din inneholder!

  4. Du kan lage oppsiktsvekkende smakskombinasjoner!

  5. Gelato styrker varemerket ditt og gjør deg unik!


Slik lager du gelato

5 enkle trinn:

  1. Du starter med å lage en grunnblanding. Det finnes en varm og en kald variant – den varme må pasteuriseres.

  2. Så smaksetter du blandingen med en pasta– her er det mange smaker å velge mellom.

  3. Massen helles deretter i en isfryser/maskin, og når iskremen er ferdig tømmes den ut i en isbeholder.

  4. Nå er tiden kommet til å dekorere din egen gelato! Bruk variegati/topping, nøtter, frukt og bær.Husk: jo mer innbydende isdisken din er, jo mer selger du!

  5. Helt til slutt skal iskremen fryses ytterligere for å stabilisere råvarene. Nå er gelatoen klar til servering!

Høres det interessant ut? Da er Gelato Workshop kanskje noe for deg. Vi har en ambisjon om å være din viktigste samarbeidspartner innen gelato. Derfor står Gelatojentene Trude, Gro og Tonje klare til å hjelpe deg med alt du lurer på om oppstart, variegato, utstyr og emballasje. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta invitasjonene for gelato workshop.


Trykk HER for å melde deg på vårt nyhetsbrev, eller scan QR-koden under:


Produkter

I vårt sortiment finner du råvarer fra noen av verdens ledende leverandører, og tilbyr et stort utvalg baser, smakstilsetninger, toppinger, begre og annet tilbehør. I tillegg har vi i Nic utviklet vår helt egen linje med ingredienser for gelato. Disse produktene er laget av våre interne eksperter på tvers a hele Nic-gruppen, for en silkemyk, luftig og smakfull gelato.


Se alle våre gelatoingredienser HER


Maskiner og utstyr

Nic selger ikke maskiner, men fokuserer i stedet på å være eksperter på gelato ingredienser.

Vi samarbeider med markedsledere i bransjen og tillater kunden å velge maskinleverandøren selv. Fordelene med dette er også at det gir deg, som kunde, frihet til å velge selv merket av gelato-produkter.

3 visninger

Relaterte innlegg

Se alle