Imponere kundene med hjemmelagde ispinner og iskaker

Jo varmere det blir i været, desto bedre smaker det med hjemmelaget iskrem, forvandlet til fantasifulle ispinner og superlekre iskaker.



Gelato du ikke har fått solgt kan brukes til å lage lekre iskaker og andre kreasjoner.

Gelato er ferskvare, og skal serveres innen 72 timer etter produksjon. Men visste du at gelato som du ikke får solgt kan gjøres om til iskaker og ispinner?


For deg som lager gelato, åpner det for en genial måte å få brukt all isen som lages, og produsere opp et lager til ekstra travle tider. Iskaker er dessuten et godt alternativ når det blir kaldere i været, og isserveringen over disk avtar.


Første skritt er å kjøre gelatoen gjennom et eget program på din batchfryser, som gjør den egnet til å lage iskaker og ispinner som kan oppbevares på -18–-20 °C. Bare fantasien setter grenser for hva som er neste skritt etter det.


Vi forhandler en rekke silikonformer som hjelper deg å lage spennende og fristende kreasjoner. Finner du ikke formen du leter etter i sortimentet vårt, ta kontakt med oss.



Lag fristende ispinner



Lag ispinner fylt med friske smaker, dypp dem i sjokolade...



Lag lekre iskaker til fest


Candle in the Wind kakeform-sett i silikon. Art. nr. 356685.


Trinity, sett med 3 rundformer i silikon. Art. nr. 356682.


Hjerteformet form i silikon. Art. nr. 356679.

3 visninger

Relaterte innlegg

Se alle