Iskake med Salt Smørkaramell

To år på rad har våre kunder kåret Gelato-smaken Salt Smørkaramell til «Årets Smak», og med god grunn. Den smaker rett og slett himmelsk, enten du nyter den i beger eller kjeks en varm sommerdag, eller som her: I en elegant iskake. Perfekt til påske- og maifestene som står for tur. Med en gelato-iskake i fryseren er du alltid klar for en god fest


Foto: Manuela Kjeilen


Slik gjør du:


Lys bunn

  • 1000 g luksus kakemiks (art. nr. 12419)

  • 300 g olje (art. nr. 18444)

  • 325 g egg (art. nr. 44001)

  • 200 g vann

  • 7 g karamellpasta (art. nr. 30088)

Mørk bunn

  • 1000 g platin cake choco (art. nr. 12410)

  • 350 g egg (art. nr. 44001)

  • 300 g olje (art. nr. 18444)

  • 225 g vann

Velg mellom lys og mørk bunn. Kakebunnen røres med grind i piskemaskin på medium hastighet i 5 minutter, spres på brett med cirka 8 mm tykkelse, og stekes på 180 grader i cirka 10 minutter.


TIPS: Tilsett nøtter på toppen av kakebunnen før steking for en ekstra krønsj.


Iskrem


  • 1030 g melk

  • 160 g fløte

  • 210 g sukrose (47001)

  • 50 g skummet melkepulver (12040)

  • 50 g Nic Fabbri Belpanna base 50 (410038)

  • 100 g Nic Fabbri Salt Smørkaramell pasta (410062)

  • Valgfri mengde Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato (410023)

Lag hvit base slik du vanligvis lager den. Tilsett Nic Fabbri Salt Smørkaramell pasta i basen. Ringle gjerne over Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato før servering for en ekstra delikat smak.

7 visninger

Relaterte innlegg

Se alle