To år på rad har våre kunder kåret Gelato-smaken Salt Smørkaramell til «Årets Smak», og med god grunn. Den smaker rett og slett himmelsk, enten du nyter den i beger eller kjeks en varm sommerdag, eller som her: I en elegant iskake. Perfekt til påske- og maifestene som står for tur. Med en gelato-iskake i fryseren er du alltid klar for en god fest

Foto: Manuela Kjeilen
Slik gjør du:
Lys bunn
1000 g luksus kakemiks (art. nr. 12419)
300 g olje (art. nr. 18444)
325 g egg (art. nr. 44001)
200 g vann
7 g karamellpasta (art. nr. 30088)
Mørk bunn
1000 g platin cake choco (art. nr. 12410)
350 g egg (art. nr. 44001)
300 g olje (art. nr. 18444)
225 g vann
Velg mellom lys og mørk bunn. Kakebunnen røres med grind i piskemaskin på medium hastighet i 5 minutter, spres på brett med cirka 8 mm tykkelse, og stekes på 180 grader i cirka 10 minutter.
TIPS: Tilsett nøtter på toppen av kakebunnen før steking for en ekstra krønsj.
Iskrem

1030 g melk
160 g fløte
210 g sukrose (47001)
50 g skummet melkepulver (12040)
50 g Nic Fabbri Belpanna base 50 (410038)
100 g Nic Fabbri Salt Smørkaramell pasta (410062)
Valgfri mengde Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato (410023)
Lag hvit base slik du vanligvis lager den. Tilsett Nic Fabbri Salt Smørkaramell pasta i basen. Ringle gjerne over Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato før servering for en ekstra delikat smak.