Panna Cotta-gelato med salt smørkaramell-variegato

Panna cotta er en av de mest populære gelatosmakene, enten du lager en lekker iskake eller serverer den i din gelatodisk! Her er vår oppskrift på panna cotta-gelato, servert med vår superpopulære salt smørkaramell-variegato.


Hvit base:

  • 1030 gram melk

  • 160 gram fløte

  • 210 gram sukrose (art. nr. 47001)

  • 50 gram skummet melkepulver (art.nr. 12040)

  • 50 gram Nic Fabbri Belpanna base 50 (art. nr. 410038)

Du trenger også

  • 100 gram Nic Fabbri panna cotta delipaste (art. nr. 410047)

  • Valgfri mengde Nic Fabbri Salt Smørkaramell variegato (art. nr. 410023)

Slik går du frem:

  1. Lag hvit base slik du vanligvis lager den. Vi anbefaler alltid å gi den hvite basen minst 12 timers modningstid før den brukes.

  2. Tilsett Panna Cotta-pasta

  3. Lag gelato i din batchfryser/gelatomaskin.

  4. Ringle salt smørkaramell variegato mellom lagene eller kun på toppen av gelatoen.




3 visninger

Relaterte innlegg

Se alle