top of page

Milkshake

En klassisk milkshake består vanligvis av is, melk og smakstilsetning, fløte og for eksempel topping eller strøssel på toppen. Vi liker å piffe det opp litt ekstra...eller mye ekstra. Vi kaller det premium shake eller freak shake.

Du lager en enkelt en premium shake ved å tilsette f.eks. topping på innsiden av glasset og litt ekstra tilbehør på toppen. En freak shake på den andre siden, kan du gi så mye kjærlighet du kan. Tre typer topping, godteri og kanskje ikke-spiselig pynt også? Ta på alt! Og litt til.

Klassiske desserter – nå som milkshakes
Namnlös design.png

Vi har plukket ut noen klassiske desserter og gjort vår egen vri på dem. Er du klar for en walk down memory lane?

Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-027.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-031.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-055.png
Milkshakes, desserter vi minns_Theres 211114-051.png
Flere oppskrifter
Tre milkshakevarianter
milkshake_lyx_blabar.jpg
210922_Cookielicious-0525-Redigerad.png

Klassisk

Premium

Milkshakes_20200325-174_done.jpg

Freak

Klassisk shake
Premium shake
Freak shake

En klassisk milkshake består vanligvis av is, melk og smakstilsetning, fløte og f.eks. topping eller strøssel på toppen. Milkshaken ovenfor er en variant av vår oppskrift på Blåbærlux

Premium shake er en milkshake laget med ekstra kjærlighet. Dekorer innsiden av glasset med topping, tilsett mye strøssel og topping på kremen og vipps har du en premium shake! Se på f.eks. Let's go nuts.

Om premium shake går ut på å legge til litt ekstra kjærlighet er det ingen grenser på hva en freak shake skal ha. Slipp løs kreativiteten og skap mesterverket du alltid har drømt om. Se på f.eks vår Froskekyss.

bottom of page