top of page

Gi bakverkene nytt liv med softis og toppingsaus

Når høsten kommer, endrer også smakspreferansene seg. Kundene søker varme og vil kose seg litt ekstra. For deg som driver kafé, kiosk eller bakeri er dette en gyllen anledning til å overraske med noe enkelt og digg: softis kombinert med bakverk.


Organiser iskiosken som en proff – smarte løsninger for effektiv iskremdrift

Her er forslag til fire kombinasjoner du kan teste:


🍫 Muffins + softis

Sjokolademuffins med swirl av vaniljesoftis toppet med Nic salt karamellsaus og sjokoladekrokant. Vi anbefaler at muffinsen er varm så kunden får en kombinasjon av varmt og kaldt.

Visste du at sjokoladesaus er vår bestselgende toppingsaus? Se oversikt over Nordmenns favorittopping og strøssel her.


🍎 Eplekake med en vri

Legg til softis og Nic eple- og kanel-saus. Avslutt med polkastrøssel for et fargerikt uttrykk som selger godt i disken..


🍪 Cookie sandwich

To cookies med softis mellom, ringlede med Nic cookie dough-saus og rullet i tutti frutti-perler. En lekende dessert som passer til både barn og voksne.


🎃 Høstens smaker

Kanel, karamell, eple, sjokolade og lakris er sesongens smaker. Med Nic Norge sitt brede utvalg av sauser, strøssel og dyppmasser kan du enkelt lage høstmenyer som er aktuelle for årstiden


📦 Slik kommer du i gang

Du trenger ikke bytte ut hele menyen!

  • Start med å legge til softis på et par utvalgte bakverk

  • Bruk toppingsaus og strøssel for variasjon og sesongpreg

  • Husk å kommunisere nyheten både i utsalget og på sosiale medier




Vil du ha hjelp med menyen?

Kontakt oss for tips og produktforslag.

+47 22 09 48 48 | kundeservice@bako.no

 
 
 

Kommentarer


bottom of page