Tre måter å lage milkshake på
- loviisamoren
- 15. aug.
- 1 min lesing
En milkshake kan være alt fra et raskt tilskudd på menyen til en fullverdig dessert. Hos Nic har vi produktene som gjør det enkelt å tilby ulike varianter, tilpasset både kundegruppe og serveringssted. Her får du tre måter å bygge opp milkshakes på: fra det enkle til det litt mer premium.

🥤 Standard milkshake
En klassisk milkshake er fortsatt en sikker vinner. Med våre siruper i smaker som jordbær, sjokolade, vanilje eller pære lager du raskt en god og balansert drikk. Sirupene er produsert i Sverige og Norge, uten konserveringsmidler.
🍓 Premium Milkshake
Ønsker du å tilby noe mer gjennomført? Kombiner for eksempel vaniljeis med saltlakristopping ringlet i glasset, og topp med krem og litt strøssel. Smaken blir dypere og presentasjonen mer innbydende.
Ringle begeret med topping før du fyller begeret
Tilsett strøssel direkte i miksen før blending
Topp med krem og et ekstra dryss med strøssel
🍭 Freak Shake
Et alternativ når du vil tilby noe ekstra
Freak shakes er godt egnet for serveringssteder som ønsker å tilby en litt mer kreativ dessert. En sjokolademilkshake toppet med krem, kjeks, saus og kanskje en liten dekor gir mye visuelt uttrykk, og passer godt i situasjoner der kundene ønsker noe utenom det vanlige. Alt du trenger for en (freaky) wow-faktor.
Vi har et bredt utvalg av siruper, toppingsauser, strøssel, dekor og engangskopper som passer til ulike serveringsnivåer.
Vil du utvikle milkshake-menyen videre?
Ta gjerne kontakt om du ønsker råd eller produktforslag.
Vi har alt fra basisprodukter til dekor og emballasje.
+47 22 09 48 48 | kundeservice@bako.no



Kommentarer