top of page

Nicspiration

Bli inspirert av våre oppskrifter, konsept og ideer!

Namnlös design.png

Pepperkaketopping

 La oss presentere produktnyhetene for 2022! Blant nyhetene finner du intet mindre enn fem nye strøssel, en limited edition topping, en ny vaffelkjeks og mye mer! 

 Scroll nedover og les mer.

Pepparkaksmenyer_220614-4.png
Kopia av Namnlös design_edited.jpg

Nye tema
& konsept

SuperHeroes_logo.png
Nic Heroes 4.png

Hør her! Ta på deg kappen og tightsen for nå skjer det: Superhero miniperler flyr inn for landing! Sammen med miniperlene kan vi stolt presentere vårt nye superhelttema som kan forvandle enhverkjedelig dag til en spennende jakt på rettferdighet.

GameMode_logga.png

Uansett om du er en moderne, onlinespiller eller husker tidene med flipperspill og mobilspill hjelper vi deg å komme i game mode. Med sukkerkrystaller som smaker cola i spissen kan vi nesten garantere at du går av med seieren.

Hei på deg kjeksen, står du der å smuler?Nja, Vårt nye konsept Cookielicious, er litt mer sjarmerende enn som så! En kakefest utover det vanlige. Her finner du uimotståelige serveringsforslag med alle våre kakerelaterte produkter, som en dessert med Ballerinatopping, eller hvorfor ikke en softis med KitKat-strøssel? Så dekk bordet med flott porselen og inviter til en heidundrende kakefest!

Cookielicious_logo_liggande.png
Namnlös design.png

Her finner du vår nyeste produktkatalog, fullproppet av nyheter, klassikere og inspirasjon.

    Produktkatalog   

Oppskrifter, tips og artikler